Jika Anda Pengguna Tegar Facebook Ads, Pasti Anda Akan Bertukar Fikiran Selepas Membaca Entry ini.

Anda merupakan pengiklan tegar facebook ads? atau anda  seorang yang sedang mencari platform untuk tingkatkan jualan anda? Di sini saya akan ceritakan lebih lanjut berdasarkan pemerhatian dan beberapa experiment yang telah menelan sejumlah wang.

Makin hari makin ramai rakan-rakan seperjuangan berbisnes saya merungut di mana prestasi jualan semakin berkurangan, tapi iklan di facebook setiap bulan mencecah ribuan ringgit.

CERITA DARI RAKAN SAYA DIN:

” Dulu Fanpage yang likes 10,000 keatas senang jer nak jual barang dan people reach tinggi, tetapi sekarang walaupun likes tinggi tetapi people reach kadang-kadang tak sampai 1000. Stress juga di buatnya”

Berikut keluhan yang diluahkan oleh member baik saya yang menjalankan perniagaan secara online sepenuh masa. Sekarang beliau mencuba teknik strategi baru ialah mendapatkan databased pelanggan. Semoga berjaya Din.

Kenapa Reach Facebook KINI tak masuk Dek AKAL?

Bayangkan pengguna Facebook Semakin hari semakin Bertambah.setiap hari, Facebook terpaksa menapis secara purata 1,500 post dan tayangkan hanya 300 yang terbaik di News Feed anda. Kiranya, anda hanya akan berpeluang melihat 20% daripada post rakan-rakan dan juga page yang anda dah Like.

Sama seperti Google, Kini Facebook menekankan setiap post yang keluar di dalam Newsfeed adalah berkualiti dan disukai ramai. Maksudnya post yang like dan komen yang banyak menjadikan post anda di keluarkan pada top stories. Jika anda tekan butang home di facebook tanpa setting apa-apa yang akan keluar hanyalah Top Stories. Itu lah sebab kenapa kalau kita perlu ada strategi yang berkesan untuk menyuruh orang like post kita atau komen di post.

top story facebook

So berbalik kepada agenda, saya akan membuktikan kepada anda siapa lagi yang mengatakan iklan di facebook semakin mahal dan bagaimana cara untuk tingkatkan jualan bulanan saya. Berikut adalah perkongsian menarik dari team Write to Wealth. Mungkin anda boleh beralih arah kepada beberapa strategi pemasaran terkini untuk tingkatkan jualan anda.

iklan facebook mahal

 

Trend terkini yang di guna pakai oleh internet marketer adalah menggunakan pemasaran Viral Marketing. Viral Marketing adalah teknik Free Marketing di mana Semakin ramai orang kongsikan post anda semakin ramai juga post anda di kenali oleh pengguna facebook di malaysia.

viral-marketing

Kali ini saya nak kongsikan satu aplikasi Viral yang dibangunkan oleh orang Malaysia Wazeen Azizan di mana ianya bakal memviralkan post anda kepada pengguna facebook. Cuba lihat di bawah:

APA KATA MEREKA ??  

Software naikkan subscriber

 

Software naikkan like

 

Mereka-mereka ni pantas mengetahui trend terkini dan pantas menggunakan aplikasi mudah membantu perniagaan mereka. Kenapa anda tak nak jadi salah satu dari mereka ? Kejayaan mereka patut juga di kongsikan kepada ramai supaya rakan-rakan seniaga dapat maju berdaya saing.

Jika anda berminat dengan software ini, saya berikan BONUS bernilai RM 990 PERCUMA  walaupun harga aplikasi ini tidak sampai RM 100 kalau beli pakej basic. Tidak mengapa tugas saya adalah sebarkan dan kongsikan kepada rakan2 di luar sana. Saya suka amalkan ayat ini ” The More You Give, The More you Get Back ”

Jika anda tidak sabar nak tahu mengenai Iklan ini Klik link di bawah untuk dapatkan BONUS RM 990 beserta dapatkan Aplikasi Viral ini :

Klik sini=> [ Aplikasi Viral Marketing 2014 ]

Itu sahaja yang dapat saya sampaikan. Insyallah aplikasi ini bakal meningkatkan jualan dan mengurangkan kos pengiklanan anda.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Klik Button ini untuk Follow =>

2 Comments

  1. Mak Jemah Jual Vitamin November 17, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge

Anda Minat  
Nak Jana Penpadatan Sampingan ?

Sila Isikan Maklumat Anda Di Bawah: 

arrow-circle-o-down