Senarai Laman Web Shopping Online di Malaysia

Semakin lama, semakin ramai minat untuk membeli barangan hanya di online sahaja. Pengguna internet di Malaysia semakin meningkat saban hari kerana sekarang ini mana-mana pun mudah nak online sama-ada di rumah ataupun di pejabat. Di Malaysia laman web shopping online telah banyak kita nampak wujud memberi pilihan dengan memberikan promosi yang menarik.

Maka tidak hairanlah kenapa hari ini ramai suka membeli secara online. Mungkin maklumat mudah didapati dan kerana mereka memberikan tawaran yang menarik ketika musim-musim perayaan, cuti sekolah dan lain-lain.

Kenapa anda tidak mencuba beli barangan menerusi online ? Mudah dan cepat tidak perlu kene pergi ke kedai, hanya membuat pembelian daripada laman web shopping Malaysia dan lepas tu menunggu barangan anda sampai didepan pintu mengikut lokasi yang anda telah tetapkan untuk penghantaran.

Kalau anda tidak tahu antara laman web shopping online di Malaysia, saya kongsikan beberapa di sini supaya anda boleh kunjungi.

1) Lazada Malaysia Online Shopping

  • Lazada Malaysia banyak melakukan promosi di musim-musim perayaan. Rugi kalau kita tidak berminat untuk ambil tahu mengenai promosi mereka. Anda boleh klik sini untuk pergi ke Lazada Malaysia. [ KLIK SINI ] 

Jualan Murah Lazada Hari Raya 2017

 

2) Zalora Malaysia

  • Kepada yang suka berfesyen, laman Zalora Malaysia ni telah menjadi salah satu tumpuan peminat-peminatnya. Cuma kita kene bijak memilih pakaian dan tawaran yang sesuai dengan bajet anda. Maklumlah kalau dah nampak banyak diskaun kita ni dah tak ingat nak berjimat . Anda boleh klik sini untuk ke laman Zalora Malaysia. [ KLIK SINI ] 

Zalora Malaysia

 

3) Fashionvalet

  • Lagi satu laman fesyen yang menarik anda boleh cuba kunjungi secara online adalah Laman Fashion Valet. Outlet Fashion Valet ni terletak di Malaysia, so mudahlah kalau nak hanya walk in atau beli secara online. Anda boleh klik sini untuk ke laman Fashionvalet di sini. [ KLIK SINI ] 

Website fashionvalet

 

4) Laman Tudung Terkini Malaysia

  • Nak dapatkan tawaran tudung-tudung murah boleh cuba dapatkannya disini. Anda boleh klik sini untuk ke laman Tudung2u di sini. [ KLIK SINI ] 

tudung terkini murah

 

5) HOTEL Murah

  • Saya nak kongsikan satu laman web yang biasa dapatkan diskaun untuk hotel murah. Tak ramai yang tahu mengenai laman ini. So saya cadangkan untuk anda register kerana biasanya offer best-best akan melalui email. Paling best sekali kalau check in 10 malam dapat percuma 1 malam. Jika anda berminat nak tahu lagi bagaimana cara nak dapatkan hotel bajet anda boleh klik artikel saya sebelum ini iaitu senarai hotel bajet .Anda boleh klik sini untuk ke laman Hotel Murah di sini. [ KLIK SINI ] 

Tempahan Hotel Murah

Ada banyak lagi sebenarnya kalau nak senaraikan disini Laman Web Shopping Online Malaysia. Ini di antara laman yang biasa saya beli jika ada keperluan. Itu sahaja perkongsian untuk kali ini. Nantikan post yang menarik selepas ini. Saya mengharapkan pembaca kongsikan artikel ini kepada rakan-rakan anda di media social , whatsapp dan sebagainya. Rugi kalau kita berbelanja tanpa mendapat pengurangan ( diskaun ). Harap artikel ini membantu sedikit sebanyak dalam kita berbelanja.

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Klik Button ini untuk Follow =>

7 Comments

  1. Anuar June 13, 2017
  2. mrhanafi June 26, 2017
  3. Datin Tyka June 27, 2017
    • Mohd Rawi Othman June 28, 2017
  4. Rose Face Serum Zeeta August 19, 2017
    • Mohd Rawi Othman August 19, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

Anda Minat  
Nak Jana Penpadatan Sampingan ?

Sila Isikan Maklumat Anda Di Bawah: 

arrow-circle-o-down