Idea Doorgift Kahwin 2017

Idea Doorgift Kahwin Untuk Tetamu

Anda sedang mencari apakah idea doorgift kahwin ? Di sini saya akan kongsikan beberapa berdasarkan pengalaman sebelum ini mencari barang untuk doorgift perkahwinan. Anda tidak perlu bersusah-susah pun sebenarnya mencari ke kedai-kedai di luar sana, kerana hari ini saya kongsikannya di mana hendak dapatkan pembekal secara online untuk idea doorgift kahwin anda.

Allhamdulillah saya sebelum ini dah ceritakan kepada beberapa rakan saya apakah idea doorgift perkahwinan yang mereka boleh berikan kepada tetamu yang hadir ke majlis mereka cuma belum saya kongsikan di blog sahaja. So hari ini allhamdulillah di berikan ruang masa untuk saya kongsikan khas buat pembaca laman MohdRawi.Com. Teruskan follow blog ini dan berikan pandangan anda diruangan komen.

Antara Idea Doorgift Kahwin yang anda boleh berikan kepada tetamu adalah:

1) Cenderahati Mug Printing Perkahwinan

Tempahan Mug Perkahwinan

– Antara idea doogift kahwin yang boleh anda berikan kepada tetamu antaranya adalah Personalized Mug Printing yang mana anda boleh dapat design yang anda inginkan untuk diletakkan pada mug. Sangat berbaloi kerana orang yang dapat mug ini pasti akan sentiasa terkenangkan gift anda. Dari segi harga agak berbaloi kerana anda dapat sekali dengan kotak, so tak payah kene keluar duit untuk beli kotak.

Harga berpatutan anda boleh hubungi terus mereka di laman MugPrintingMalaysia.Com  jika anda bercadang menempah banyak anda boleh dapatkan harga diskaun dari mereka. Untuk Tempahan Sila hubungi whatsapp / Call di 017-9230092 untuk tempahan mug perkahwinan.

2) Cenderahati Paper Bag Perkahwinan

Paperbag Perkahwinan

– Selain daripada itu, antara idea doorgift kahwin anda adalah boleh beli custome paper bag perkahwinan ini dan isikan dalam paperbag tu dengan air kotak atau keropok atau tuala kecil dan sebagainya mengikut kreativiti anda serta bajet anda. Trend paper bag ini dah menjadi kebiasaan setiap majlis perkahwinan so anda boleh dapatkan paper bag perkahwinan ini secara online melalui maklumat di bawah.

Untuk beli paperbag ini anda boleh beli online di sini [ Tempahan Paper Bag Perkahwinan ]  

3) Cenderahati Perkahwinan Murah Set Sudu & Garfu

cenderahati perkahwinan murah

-Antara idea doorgift kahwin anda boleh cuba adalah Cenderahati Perkahwinan Murah Set Sudu & Garfu yang unik ini. Doorgift ini sesuai di berikan kepada tetamu untuk melihatkan keunikkan doorgift anda. Pasti mereka yang menerima gift dari anda ini sangat sayang untuk menggunakan setelah melihat kepada keunikkan fork dan spoon ini. Anda boleh dapatkannya melalui online. Sila rujuk maklumat di bawah :

Untuk beliCenderahati Perkahwinan Murah Set Sudu & Garfu ini anda boleh beli online di sini [ Special Fork & Spoon ]  

Setakat ini sahaja dahulu perkongsian daripada saya. Dari masa ke semasa post ini akan di update untuk tambahan lagi beberapa idea doorgift kahwin. Terima kasih kerana sudi membaca post ini , jangan lupa kongsikan post ini kepada rakan-rakan anda yang memerlukan. Semoga dengan perkongsian anda itu memudahkan mereka untuk mencari gift perkahwinan.

(Visited 2,342 times, 1 visits today)

Mohd Rawi Bin Othman

Jom Subscribe Newsletter

SUBSCRIBE Newsletter dari Blog MohdRawi.Com & anda tidak akan terlepas maklumat dari saya. Selain itu, Bonus percuma untuk dapat ilmu pemasaran online secara percuma serta cara ilmu buat duit online.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

2 thoughts on “Idea Doorgift Kahwin Untuk Tetamu”

  1. Pingback: 4 Idea Hadiah Hari Guru 2018 | MohdRawi.Com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top