4 Idea Hadiah Hari Guru

Tidak lama lagi anda akan menyambut pada 16 Mei setiap tahun yang merupakan hari yang bersejarah buat guru-guru di Malaysia. Pasti anda tengah terfikir apakah hadiah yang menarik boleh memberikan kenangan manis kepada guru anda.

Setiap dari peringkat Tadika, Sekolah Rendah, Sekolah Menengah dan juga peringkat tertinggi sekali pun pasti tidak terkecuali menyambut untuk memberikan penghargaan buat guru-guru yang telah banyak berjasa memberikan pendidikan yang terbaik buat para pelajar mereka. Pasti di antara mereka anda pasti ada guru yang terbaik buat anda.

Bagi memudahkan carian anda mencari Idea hadiah hari guru , pada post kali ini kami akan kongsikan beberapa idea yang boleh anda fikirkan untuk diberikan kepada guru terbaik pilihan anda.

Hadiah hari guru ini bergantung kepada kemampuan diri sendiri. Paling mudah beli sahaja daripada online sebelum tarikh hari guru dan tunggu hadiah anda akan sedia dirumah anda untuk diberikan kepada guru terbaik anda.

Setahun sekali jer untuk kita hargai guru yang telah mendorong kita ke arah kejayaan. Biasanya kalau saya, akan berikan hadiah yang boleh mereka gunakan seharian, bukan sekadar hadiah biasa sahaja.

Antara 4 Idea Hadiah Hari Guru Adalah :

1. Ceramic White Mug Hari Guru

Mug Hari Guru

Idea untuk custom made mug ini adalah idea paling diminati oleh mereka yang mencari hadiah melalui online kerana dengan tempahan yang murah anda boleh letakkan design sendiri dan gambar kenang-kenangan bersama guru tersayang pada mug ini. Saya syorkan anda boleh buat tempahan melalui laman Mug Printing Malaysia melalui link ini = > [ Tempahan Mug Printing Malaysia ] 

Tempahan mudah sahaja hanya request melalui online dan membuat pembayaran online dan selepas itu anda boleh emailkan kepada mereka design yang anda ingini. Sebelum ini saya pernah membuat tempahan, mereka kata tiada caj untuk design dan apabila sampai saya dapat kualiti mug yang mengikut design yang saya email kepada mereka. Cubalah buat tempahan hari ini juga. Klik Sini untuk tempahan Hadiah Hari Guru Mug Printing Malaysia = > [ Tempahan Mug Printing Malaysia ] 

2. Magic Mug Hari Guru

Magic Mug Malaysia

Magic Mug Hari Guru ini adalah kejutan yang sangat menarik buat Cikgu-cikgu yang sukakan kejutan. Magic akan bertukar dari warna gelap kepada design yang anda telah print secara custom made pada mug. Konsep sama macam ceramic white mug cuma tinggal mug ini dia akan berwarna gelap jika dalam keadaan sejuk dan design anda akan disembunyikan disebalik warna gelap itu. Tapi selepas air panas diletakkan pada mug, design anda dengan perlahan akan keluar dan ditunjukkan pada permukaan mug yang anda telah tetapkan design semasa tempahan.

Idea Hari Guru secara custom made amat porpular masa kini kerana sudah banyak mereka yang menawarkan tempahan personalized mug.

Untuk tempahan anda boleh lakukan melalui laman ini, Mug Printing Malaysia => Klik Sini   [ Tempahan Mug Printing Malaysia ] 

3. Barangan Sukan Semperna Hari Guru

Sport Direct Promotion

Sekarang ini SportsDirect.com tengah lakukan promosi di LAZADA 80% Off, so jangan lepaskan peluang untuk menghadiahkan kepada cikgu anda barangan sukan yang mereka idamkan selama ini sebagai hadiah hari guru. Pasti cikgu itu akan ingat anda sampai bila-bila. Tidak percaya cubalah sekali beli , tapi sebelum itu selidik dahulu atau anda boleh cuba tanya barangan apa yang digemari oleh cikgu anda jika dia minat barangan sukan.

So sekarang tengah ada promo ini baik anda jangan lepaskan kerana selepas ini harga mungkin akan naik. Jika anda ingin membuat pembelian anda boleh klik melaui Laman web Lazada

4. Custom Made T Shirt untuk Hari Guru

Tempahan Tshirt Hari Guru

Ini adalah salah satu lagi dariapada idea hadiah hari guru yang sangat menarik. Anda boleh buat baju custom made dengan design sendiri atas baju dan berikan kepada guru anda supaya mereka sentiasa ingat setiap kali cikgu anda memakai baju yang dicetakkan khas oleh anda kepada dia.

Konsep ini sangat menarik dan trend sekarang ini kerana dahulunya kita hanya berikan sejambak bunga kepada guru anda dan lepas itu tidak tahan lama dan layu. Kali ini dengan tempahan T-shirt Custom Made ini anda bakal menuebabkan guru anda akan teringat mengenai siapa yang berikan baju sebagai tanda kenang-kenangan. Jika anda ingin membuat tempahan cetakan Custom Made T-shirt anda, sila hubungi no di talian 017-9230092.

Tapi peringatan, sebelum anda membuat tempahan, pastikan anda dapat dahulu saiz ukuran badan guru anda terlebih dahulu dan cari design yang sesuai untuk di cetak pada baju. Bagi saya just simple hanya tulisan pada baju pun dah menarik. Apa salah jika ingin mencuba.

Jadikan hadiah hari guru anda yang paling terbaik untuk tahun ini sekarang !

Itu sahaja perkongsian kali ini. Harap ianya menjawab serba sedikit pencarian anda. Harap pembaca blog saya ini boleh kongsikan kepada rakan-rakan anda yang memerlukan maklumat ini. Anda juga boleh melihat post saya sebelum ini iaitu idea doorgift perkahwinan.

(Visited 2,376 times, 1 visits today)

Mohd Rawi Bin Othman

Jom Subscribe Newsletter

SUBSCRIBE Newsletter dari Blog MohdRawi.Com & anda tidak akan terlepas maklumat dari saya. Selain itu, Bonus percuma untuk dapat ilmu pemasaran online secara percuma serta cara ilmu buat duit online.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

2 thoughts on “4 Idea Hadiah Hari Guru”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top