4 Cara Mencari Hotel Bajet Di Cameron Highland

Terima kasih kerana sudi membaca artikel saya kali ini. Hari ini saya berminat untuk kongsikan bagaimana anda boleh dapatkan Senarai Hotel Bajet Di Cameron Highland. Saya ada kongsikan beberapa perkongsian percutian melalui kategori tip percutianPerkongsian saya kali ini masih baru kerana sebelum ini saya tahu cari percutian bajet ini hanya untuk kegunaan peribadi, so kali ini saya terbuka hati untuk kongsiakan kepada pembaca laman MohdRawi.com

Tidak di nafikan lagi Cameron Highland merupakan salah satu tempat menarik di Malaysia yang mesti di kunjungi. Saya nasihatkan anda untuk merancang percutian anda lebih awal dari tarikh anda supaya anda tidak terlepas dengan promosi-promosi yang di lakukan untuk menempah Hotel Bajet Di Cameron Highland.

Hotel Bajet Di Cameron Highland

Biasanya Hotel Bajet Di Cameron Highland ni biasanya sentiasa penuh setiap hujung minggu sabtu atau ahad. Kira nasiblah kalau ada kosong tu.

Tempat Menarik Di Brinchang

Tapi saya lebih suka mencari voucher atau promosi murah untuk dapatkan bilik hotel bajet di cameron highland yang selesa.

Berikut Cara Bagaimana Anda boleh dapatkan Hotel Bajet Di Cameron Highland : 

1. Layari Agoda

 • Anda boleh layari laman Agoda yang boleh membuat perbandingan harga sesuai dengan hotel bajet di cameron highland anda. Anda boleh klik maklumat di bawah dan dapatkan diskaun untuk hotel badget. Saya dah banyak kali melanggan dengan agoda ini. Serius perkhidmatan yang mereka tawarkan saya berpuas hati .
 • Jika anda ingin memilih hotel bajet murah di cameron highland , anda boleh tukarkan menu filter pada panel website agoda. Jika ingin dapat diskaun yang sentiasa ada , saya cadangkan anda install aplikasi agoda pada mobile phone. Kadang-kadang harga bila cari di desktop tidak sama dengan apa yang di beli.


2. Anda boleh menggunakan Khidmat Airbnb

 • Anda boleh rujuk post saya sebelum ini iaitu perkogsian mengenai mencari homestay melaka ada kolam renang. Anda boleh lihat bagaimana saya menggunakan khidmat Airbnb ini sebagai salah satu destinasi bajet percutian anda di Cameron Highland.
 • Di sebabkan anda membaca artikel ini, saya akan berikan anda percuma voucher daripada Airbnb sendiri kepada anda yang berminat untuk buka ruang mereka yang berpendapatan rendah pun mampu pergi wayang

Claim Voucher Anda di Sini 

3. Anda boleh cari Voucher Mudah.my.

 • Untuk pengetahuan anda mudah.my mempunyai kategori Voucher dan Gift. Anda boleh klik di situ, dan start mencari melalui senarai yang di sediakan. Dan anda mungkin boleh mencari dari laman yang menawarkan khidmat hotel bajet di Cameron Highland.

4. Anda boleh pergi ke MyFave.com

 • Anda mencuba perkhidmatan boucher dari Myfave.com yang dahulunya adalah laman Groupon Malaysia. Anda boleh klik di ruangan travel pada panel menu kategori Myfave.com. Pasti anda lepas ini rambang mata melihat banyak promosi terbaik sesuai dengan bajet anda. Tapi sebelum itu harus di ingatkan anda perlu melihat secara terperinci maklumat terma dan syarat yang telah di tetapkan oleh mereka sebelum beli voucher itu.

So setakat ini sahaja perkongsian kali ini. Akan datang saya akan kongsikan beberapa topik berkaitan percutian yang menarik khas untuk anda. Sila kongsiakan kepada rakan-rakan anda mengenai perkongsian dari saya kali ini. Jangan lupa komen di ruangan di bawah.

(Visited 113 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. dukenaim April 14, 2017
  • Mohd Rawi Othman April 14, 2017
 2. ros May 11, 2017
 3. sharmien July 3, 2017
  • Mohd Rawi Othman July 4, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

Anda Minat  
Nak Jana Penpadatan Sampingan ?

Sila Isikan Maklumat Anda Di Bawah: 

arrow-circle-o-down