3 Tips Rahsia Bisnes Aiskrim Untung RM5k

Musim-musim panas ni banyak peluang perniagaan yang anda boleh cuba antaranya adalah try bisnes aiskrim kecil-kecilan walau daripada rumah sekali pun. Kali ini di MohdRawi.com ingin mendedahkan beberapa faktor yang boleh meningkatkan pendapatan jualan Bisnes Aiskrim ni.

Kisah bisnes aiskrim ini telah di kongsian oleh abang ipar saya di mana dia hanya modal yang minimum boleh menjana pendapatan menjual aiskrim pelbagai perisa, yang penting adalah strategi pemasaran, lokasi dan model perniagaan yang anda ingin teruskan.

Bak kata dia baru beli barang beberapa hari buat bisnes aiskrim dah kene restok semula

Jika anda belum mendapatkan Panduan Mula Bisnes Aiskrim saya cadangkan untuk permulaan anda boleh dapatkan di sini=[ Panduan Bisnes Aiskrim Untung RM 5 K ]

Kepada mereka yang bekerja boleh cuba bisnes aiskrim ini secara kecil-kecilan cuba menjual kepada rakan-rakan sekerja aiskrim yang jual itu. Jika orang tanya saya antara perniagaan yang margin tinggi saya juga cadangkan bisnes aiskrim ini kerana mudah nak dapat balik modal. Tapi kalau mulakan bisnes ini secara modal besar menggunakan mesin buat aiskrim tu memang ambil masa sikit nak dapatkan modal semula.

Saya nak kongsikan 5 Tips Rahsia Bisnes Aiskrim Untung baik punya. Antaranya adalah:

1. Mentor + Ilmu Bisnes Aiskrim

  • Sebelum menceburi Bisnes Aiskrim ini, kita perlu mempunyai ilmu strategi berniaga bisnes aiskrim. Cari mentor yang sesuai anda ikuti yang telah berjaya menjana pendapatan lumayan menerusi bisnes ini. Saya cadangkan anda boleh dapatkan [ Panduan Bisnes Aiskrim Untung RM 5 K ] kerana banyak maklumat yang boleh anda perolehi untuk membuka bisnes ini. Jangan bazirkan masa anda dengan asyik mencuba resepi sahaja tapi apa pon tak boleh jual.

2. Dapatkan Resepi Cara Buat Aiskrim Sedap.

  • Apa pon bagi saya ilmu resepi cara buat aiskrim pelbagai perisa ini dan cara menguruskan stok aiskrim dengan berkesan amatlah perlu kerana ianya menentukan pelanggan anda kembali membeli produk anda selepas mencuba kali pertama.
  • Untuk Resepi Panduan Bisnes Aiskrim anda boleh dapat melalui link ini => [ Panduan Resepi Bisnes Aiskrim  ]
  • Di bawah ini saya kogsikan juga video cara buat aiskrim oreo. Anda boleh mencubanya di rumah. Kalau sedap jangan ragu-ragu untuk komen di ruangan komen di bawah post ini.

3. Lokasi Memulakan Bisnes Aiskrim

  • Lokasi perniagaan sangat penting dalam menjana pendapatan sebagai usahawan aiskrim. Antara idea yang boleh anda cuba adalah menjadi pembekal kepada katering-katering di sekitar kawasan anda atau membekal untuk majlis-majlis keramaian.
  • Lokasi lain adalah berhampiran dengan kawasan persekolahan, pusat tuition, tadika dan beberapa kawasan tumpuan keluarga. Anda boleh cuba beberapa lokasi yang saya nyatakan ini sesuai dengan sasaran pelanggan anda.

Itu sahaja perkongsian kali ini yang dapat saya kongsikan. Teruskan bersama Mohdrawi.com pada post yang akan datang. Jika anda berminat untuk dapatkan panduan memulakan Bisnes Aiskrim, anda boleh dapatkan melalui banner di bawah. Tak rugi pun hanya sekali pelaburan ilmu selepas itu anda boleh menjana RM 5k dengan Bisnes Aiskrim. Betul tak ?

Lagi 2 tips kejayaan perniagaan bisnes aiskrim ni anda boleh cuba dapatkan panduan bisnes aiskrim ini melalui banner di bawah.. tak rugi pon pelaburan anda tu kalau nak bandingkan keuntungan yang bakal anda dapat nanti.

Sila Share Perkogsian saya ini kepada rakan-rakan anda yang memerlukan. Moga dengan perkongsian ini , mereka terbuka untuk mencari peluang dan ruang yang ada.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Klik Button ini untuk Follow =>

No Responses

Leave a Reply

CommentLuv badge

Anda Minat  
Nak Jana Penpadatan Sampingan ?

Sila Isikan Maklumat Anda Di Bawah: 

arrow-circle-o-down